Tillbaka i Luleå

Publicerad 2013-08-03 13:46:00 i Peru 2013,

Hemma i Sverige. Hemresan gick bra. Blev lite tajt i flygbytet i Stockholm, så fick lämna väskan där och springa till terminal fyra så skickades sen min väska till Luleå dagen efter via British Airlines och SAS. Oväntat smidigt. 

34:1

Publicerad 2013-08-01 03:55:02 i Peru 2013,

Sista dagen i Peru. Inatt klockan 03.30 går min taxi till flygplatsen.

Käkade lunch och hängde med Kelli och Lela tills deras plan gick. Sen tog jag mig en massage i en studio, av en blind kvinna. Folk menar att det är ännu bättre att få massage av någon som är blind då hen använder andra sinnen och känner muskler och liknande på andra sätt. Vet inte om jag tyckte det var så himla speciellt. Skönt, visst.. Men vet inte om det var så mycket bättre än att få av en person med syn.

Packade efter det. Ganska svårt att packa två glasflaskor med pisco utan att riskera att de går sönder. Men jag tror jag gjorde ett bra jobb.

Sen mötte jag upp Israel och vi tog en riktigt god middag på en chifa. Nu ska jag nog lägga mig och få någon timme sömn innan planet går. Sparar sömnen från resan till plan nummer två som är Miami - London. På det viset kanske jag slipper jetlag då den flygningen är under svensk natt.

Om

Min profilbild

Viktor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela