Dag 28. Baños, Ecuador.

Publicerad 2015-08-03 05:41:12 i Colombia/Ecuador 2015,

Idag åkte vi till Baños. Tog först 40 minuter med taxi till en busstation på andra sidan Quito och sen ungefär 3 timmar med buss. Bussresan gick smidigt, med många vackra vyer här uppe i bergen.

Väl i Baños käkar vi lunch. Linda beställer av slump in en traditionell Ecuadoriansk soppa. Den visar sig innehålla inälvor av ko och vid sidan får hon avokado, lök och torkat blod (vilket smakade typ som blodpudding). Det skulle man blanda ner i soppan. Vi andra provsmakade också efter att Linda berättat att det var gott och det var godare än vad det lät som. 

Efter lunchen checkade vi in på ett hostel som vi läste om på tripadvisor vid namn Chimanea. Enormt billigt och bland det bästa rummet hittils. Vi fyra har ett eget rum med eget badrum och vi betalar 70 kronor per person och natt. 

Efter detta tog vi en buss till Casa en el Arbol och gungade ovanför ett stup. På grund av extremt dåligt internet kan jag dock inte ladda upp fler bilder just nu. Men det kommer! 


Middagen spenderades på en restaurang med en hint av mellanöstern, där man fick sitta på "golvet" utan skor, så alla fick ett par sockar att ha på sig när man kom in. Maten var god och framför allt var restaurangen enormt mysig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela